joi, 7 martie 2013

Cristina Nastase si Simona Stancu le arbitreaza pe brailence la Roman

* HCM Roman – HC Dunarea Braila se joaca duminica de la orele 11.00 *
Etapa cu numarul XVII din cadrul Ligii Nationale de Handbal feminin va fi deschisa maine, de partida dintre HCM Baia Mare si HC Zalau. Cele doua echipe se lupta pentru ocuparea locului 2 in clasament. Daca HCM Baia Mare vine dupa infrangerea suferita la Braila, HC Zalau vine dupa victoria de pe teren propriu, in fata “lanternei rosii”, HC Danubius Galati. Pentru al doilea meci consecutiv, HC Zalau este obligata sa joace fara Gheorghe Tadici pe banca, acesta fiind suspendat pentru trei etape. Partida de miercuri va fi transmisa in direct de Digisport 2 si va fi arbitrata de cuplul Geogescu/Moldoveanu din Constanta.
Tot in aceasta etapa, CSM Bucuresti primeste vizita vicecampioanei U Jolidon Cluj, care are nevoie de victorie pentru a se mentine in lupta pentru un loc pe podium. Cu mari surprize in acest retur, CSM Ploiesti e ca si salvata de la retrogradare, dar o victorie in fata Coronei Brasov ar fi de bun augur pentru fetele lui Simona Gogarla.
Pentru brailence urmeaza deplasarea la Roman, acolo unde intalnesc echipa din localitate. Meciul dintre HC Dunarea Braila si HCM Roman are loc, duminica, 10 martie cu incepere de la orele 11.00, in Sala Polivalenta din Roman. Partida va fi arbitrata de cuplul Cristina Nastase din Bucuresti si Simona Stancu din Buzau. In tur, echipa braileana a castigat in fata adversarelor din Roman cu scorul de 29-21 (13-9).
Ultima partida din aceasta etapa se va desfasuta pe data de 27 martie cand CSM Craiova primeste vizita campioanelor de la Oltchim Ramnicu Valcea.
Programul etapei a XVII-a
In 06.03
HCM Baia Mare – HC Zalau
In 10.03
CSM Bucuresti – Univ. Jolidon Cluj
HCM Roman – HC Dunarea Braila
CSM Ploiesti – ASC Corona 2010 Brasov
In 27.03
SCM Craiova – Oltchim Rm.Valcea
Clasamentul Ligii Nationale de Handbal Feminin:
1. Oltchim Rm.Valcea 28 pct
2. HCM Baia Mare 22 pct
3. Univ. Jolidon Cluj 18 pct
4. HC Zalau 16 pct
5. HC Dunarea Braila 15 pct
6. ASC Corona 2010 Brasov 13 pct
7. CSM Bucuresti 12 pct
8. HCM Roman 11 pct
9. SCM Craiova 11 pct
10. CSM Ploiesti 9 pct
11. HC Danubius Galati 5 pct