luni, 4 februarie 2013

La multi ani Raluca Irimia!

Pivotul echipei HC Dunarea Braila, Raluca Irimia, a inceput handbalul la Suceava in anul 2001, unde a fost eleva a Liceului cu Program Sportiv.
Dupa evolutia buna pe care a avut-o in debutul ei ca handbalista, Raluca Irimia, la doar 16 ani, era convocata la Nationala de Junioare cu care a participat la turnee in Franta si Germania. In 2007 a plecat la Centru national de Excelenta unde a fost colega cu Andreea Adespii si Elena Voicu. Un an mai tarziu, in 2008 a fost convocata la Nationala de Tineret cu care a participat in 2009 la Campionatul European din Ungaria unde Romania s-a clasat pe locul 14.
Din 2009, Raluca Irimia face parte din echipa HC Dunarea. De cand este la Braila, pivotul de la HC Dunarea are in palmares doua participari in Cupele EHF, in sezonul 2009-2010 cand HC Dunarea a fost eliminata in optimi de echipa Team Esbjerg si anul trecut cand echipa braileana a fost eliminata de rusoaicele de la Kuban Krasnodar.
Astazi, la ceas de sarbatoare, cand Raluca implineste frumoasa varsta de 23 de ani, atat echipa cat si antrenorul Ioan Baban s-au alaturat redactiei noastre si ii transmit jucatoarei un mesaj: “Multa sanatate ca este cea mai importanta. Sa aiba parte de multe bucurii si sa fie fericita iar pe plan profesional sa aiba cat mai multe realizari. La multi ani”, a transmis echipa de la HC Dunarea.