vineri, 21 decembrie 2012

HC Dunarea a castigat amicalul cu Danubius Galati

Marti, 18 decembrie, echipa Dunarea Braila a facut deplasarea la Galati pentru o partida amicala cu HC Danubius. Si de aceasta data, fetele antrenate de Ioan Baban s-au impus in Sala Siderurgistul cu 33-28 cu toate ca la pauza tabela arata egalitate 15-15. Pe parcursul meciului antrenorul de la Dunarea Braila a rulat intreg lotul si a incercat mai multe formule si sisteme de joc. Din lot au lipsit Nichita, Esanu si Barbos, care au probleme medicale. Nichita si Esanu reintra de maine la antrenamente pe cand Barbos are probleme la umar si a fost trimisa la Bucuresti pentru mai multe investigatii. “De maine reincep antrenamentele Mirela Nichita si Nicoleta Esanu. La ele nu a fost nimic grav, Mirela a avut o problema mai veche iar Esanu a fost la Bucuresti la control pentru ca are probleme la un genunchi. Cu Barbos e mai complicat, ea a venit cu probleme in vara de la lot si acum au reaparut durerile la umar. Am trimis-o la Bucuresti pentru investigati”, a declarat Ioan Baban.
HC Danubius Galati-HC Dunarea Braila 28-33 (15-15)
HC Danubius Galati: Glibko 8 goluri, Curtean 4, Zaremba 4, Cioaric 2, Marginean 2, Lazarin 2, Trandafir 2, Burlachenko 2, Gheorghe 1, Patuleanu 1
HC Dunarea Braila: Perianu 9 goluri, Horjea 9, Moldovan 4, Adespii 2, Kuridza 2, Shutska 2, Irimia 1, Craciun 1, Brot 1, Agatunovic 1.