luni, 3 decembrie 2012

HC Dunarea “intra in paine”

* Dupa o vacanta cu un program special, jucatoarele de la HC Dunarea au reintrat la antrenamente *

Timp de aproximativ doua saptamani, elevele lui Ioan Baban s-au aflat in vacanta. Chiar daca meritau o pauza, antrenorul le-a facut fetelor un program special de pregatire. “Nu a fost o vacanta obisnuita. Fetele au avut un program de pregatire pe toata aceasta durata de vacanta, pentru a nu-si iesi din forma”, a declarat Ioan Baban.
De miercuri jucatoarele de la HC Dunarea intra intr-un cantonament pe plan local. De pe 6 pana pe 15 decembrie, acestea vor avea o pregatire mixta in sala unde in fiecare  dimineata se vor axa mai mult pe forta dar si pe jocul cu mingea, urmand ca in fiecare dupa-amiaza sa faca aerobic pe stadion. De luni acestea intra la recuperare la Lacul Sarat.
In ceea ce priveste meciurile amicale, antrenorul Ioan Baban ne-a declarat faptul ca in urmatoarea perioada vor participa la mai multe meciuri de pregatire. “Avem meci pe 18 decembrie la Galati, incepand cu orele 17.30 iar in weekend-ul 28-29 decembrie vom organiza la Braila un turneu. Am invitat mai multe echipe ca Galati, Craiova, Ploiesti, Roman si Constanta dar pana acum nu am primit confirmare decat de la Galati si Ploiesti”, a precizat Ioan Baban.
Si dupa sarbatori fetele de la HC Dunarea au un program special. Acestea vor reintra la antrenamente inca din primele zile ale anului, avand doua meciul importante si destul de grele in deplasare la Cluj si Valcea. Inainte de meciul cu HC Zalau, mai precis in 21-22 ianuarie, clubul brailean va mai organiza doua meciuri de pregatire cu HCM Roman.
HC Dunarea Braila mai are de disputat 3 partide din turul acestui campionat, urmand ca luna inuarie sa fie una dificila pentru jucatoarele lui Ioan Baban care urmeaza sa faca doua deplasari importante, una la Valcea unde la intalni campioana Oltchim si una la Cluj unde vor juca contra vicecampioanelor de la U Jolidon Cluj. Ultimul meci al turului se anunta a fi un adevarat derby, sala Polivalenta Danubius urmand sa gazduiasca la sfarsitul lunii ianuarie meciul dintre HC Dunarea si HC Zalau.