miercuri, 23 ianuarie 2013

HC Dunarea are lotul complet

* Brot, Dobre si Barbos au reintrat la antrenamente *
Inca de saptamana trecuta au intrat la antrenament portarul Gabriela Dobre dar si extrema Andreea Barbos, iar la inceputul aceste saptamani a revenit si Adina Brot.
HC Dunarea are astfel lotul complet pentru meciul din ultima etapa din tur, singurele care lipsesc in aceste zile fiind Gabriela Perianu si Mirela Nichita, care au fost convocate la nationala mare.
Cele trei jucatoare nu au facut nici ultimele doua deplasari, la Cluj si la Valcea, iar daca in poarta nu au fost probleme, pe extrema, antrenorul Ioan Baban s-a vazut nevoit sa le joace fortat pe acel post pe Sandra Kuridza, Nicoleta Esanu si chiar Liliana Craciun.
Adina Brot a avut ceva probleme mai vechi si a fost la Bucuresti pentru mai multe investigatii iar Gabriela Dobre a avut nevoie de recuperare. Dupa o pauza lunga in care a avut mana bandajata, Andreea Barbos a avut recuperare prin exercitiu si acum a reintrat la antrenamente.
“Avem echipa completa, ne mai lipsesc doua jucatoare care sunt la lot, Perianu si Nechita. Lucrurile au intrat pe fagasul normal si Brot, Barbos si Dobre se pregatesc in plus, fetele au cerut antrenamente chiar si duminica seara si nu o sa tin cont ca e zi de sarbatoare pentru mine si o sa facem antrenament. Urmeaza un meci greu si trebuie sa ne pregatim”, a declarat antrenorul Ioan Baban.
HC Dunarea intalneste in ultima etapa din tur echipa HC Zalau. Meciul este programat pentru 30 ianuarie cu incepe de la orele 19.00 si va fi transmis in direct de Digisport.