vineri, 11 ianuarie 2013

La multi ani Alina Horjea!

Pentru handbalista de la HC Dunarea Braila Alina Horjea, anul 2012 a fost unul plin de evenimente si provocari noi. Dupa ce s-a reintors in ianuarie 2012, la Braila, Alina Horjea a devenit golghetera clubului brailean si jucatoarea de baza a echipei, avand in sezonul 2011-2012, nu mai putin de 120 de reusite pentru Dunarea Braila.
“Obiectivul echipei este si obiectivul meu”, declara Alina Horjea la inceputul anului 2012 si pe tot parcursul anului a luptat alaturi de colegele sale, iar Dunarea Braila a incheiat anul competitional 2011-2012 in primele 4 echipe din tara.
Azi, la ceas de sarbatoare pentru interul brailean, atat familia cat si colegii si prietenii acesteia au tinut sa-i transmita un mesaj Alinei Horjea.
Daniela Braniste, sora golgheterei, care a evoluat alaturi de ea la HC Dunarea a tinut sa-i transmita acesteia un messaj: “Urarea noastra nici nu se poate masura in cuvinte, o iubim mai mult decât orice, este raza noastra de soare si ii dorim tot binele din lume alaturi de familia ei”. Sotul acesteia, Andrei Horjea o insoteste peste tot pe jucatoarea de la HC Dunarea, fiind alaturi de ea la fiecare meci. “Sa fie sanatoasa si sa aiba cel putin un an la fel de bun ca 2012”, i-a urat Andrei Horjea, sotiei sale.
Dintre jucatoarele vechi de la HC Dunarea, Alina Horjea este prietena foarte buna cu Gabriela Dobre si Liliana Craciun, evoluand la HC Dunarea alaturi de ele, si in anii trecuti.
Veteranele de la HC Dunarea, Liliana Craciun si Gabriela Dobre au tinut sa-i transmita si ele un mesaj. “Ne cunoastem cu Ali de foarte multi ani si acum, la ceas aniversar vrem sa-i uram multa sanatate, ca asta este cea mai importanta. Sa fie fericita alaturi de familia sa, si sa aiba un an plin de realizari”.
De asemenea, capitanul de la HC Dunarea Braila a avut si ea un mesaj in numele echipei pentru Alina Horjea: “Alina este una dintre jucatoarele de baza din echipa. Ma bucur ca alaturi de celelalte fete a dus echipa anul trecut in primele 4 din tara. Astazi, noi, colegele ei ne bucuram de prezenta ei si de aportul pe care il aduce clubului. In numele jucatoarelor vreau sa-i urez Alinei multa sanatate, fericire si multa putere de munca, pentru a continua, alaturi de ea, sa ducem Dunarea Braila in topul echipelor din Romania. La multi ani!”.
In iarna anului trecut, cand Alina Horjea a fost trasferata la Dunarea Braila, cel care a avut un aport mare la transferul acesteia a fost chiar antrenorul Ioan Baban. Astazi tehnicianul de la HC Dunarea o considera pe Alina Horjea unul din stalpi de rezistenta din echipa si mesajul antrenorului Ioan Baban pentru aceasta spune totul: “Ii doresc Alinei multa sanatate si sa ramana aceeasi jucatoare importanta de la HC Dunarea Braila. Dupa parerea mea portile echipei nationale pentru Alina Horjea nu sunt inca inchise. Sa fie fericita, sa aiba parte numai de bucurii si sa aiba un an cel putin la fel de bun ca 2012”.
Cel mai bun pivot din Romania, Ionela Stanca, prietena foarte buna cu interul brailean, Alina Horjea a declarat pentru Infobraila: “Suntem prietene foarte bune si exista si un grad de rudenie intre noi, eu fiind nasa de botez a baiatului ei Ianis. Nu pot sa-i doresc decat sanatate pentru ca asa le rezolvam pe toate. Sa fie sanatoasa sa-si vada baiatul mare si frumos si sa aiba cat mai multe realizari profesionale, sa joace mult timp de acum inainte”.
Inimoasa jucatoare de la HC Dunarea Braila, Alina Horjea a declarat in urma cu ceva timp ca anul 2012 pentru ea a fost unul dintre cei mai buni ani. “Pentru mine anul 2012 a fost unul foarte bun, la inceputul caruia m-am transferat la HC Dunarea Braila. Am contribuit la parcursul echipei, atat in campionatul trecut, cat si in mare parte a acestui campionat. Imi doresc sa fiu sanatoasa atat eu cat si familia mea si sa ne ajute Dumnezeu sa avem un 2013 mai bun decat 2012”, declara Alina Horjea, la sfarsitul anului trecut.
Pana astazi, Alina Horjea este golghetera de la HC Dunarea, cu 63 de reusite in cele 7 meciuri disputate pana acum in Liga Nationala si 26 in cupa EHF. Suporterii braileni asteapta de la Alina Horjea o evolutie cel putin la fel de buna ca cea de anul trecut si spera ca aportul ei la echipa sa duca HC Dunarea in echipele de top din Romania.