vineri, 9 noiembrie 2012

Am batut drumul degeaba!

HCM Baia Mare – Dunarea Braila 31-26 (17-13)
Cum se astepta toata lumea a fost un meci greu, ambele echipe luptand pentru un loc cat mai bun in clsament. Daca la Baia Mare, principala marcatoare, Melinda Geiger nu prea a fructificat, la HC Dunarea nici apararea si nici macar atacul nu au functionat.
Inceput de meci greu la Baia Mare, unde elevele lui Ioan Baban au marcat primul gol in minutul 3, dupa ce baimarencele au luat-o om la om pe Perianu, si au trecut usor de apararea Dunarii Braila.  Chiar daca nici arbitri nu au fost ingaduitori, HC Dunarea avand 2 eliminari in minutul 12, fetele antrenate de Ioan Baban au tras si au egalat in minutul 17 prin Adina Brot 10-10. Egalitatea nu a tinut mult, baimarencele desprinzandu-se la 3 goluri, 13-10 minutul 25. Diferenta s-a marit iar HC Dunarea intra la pauza cu un handicap de 4 goluri.
Oricat de mult si-ar fi mustrat Baban elevele la pauza ceva nu a mers. Horjea, Perianu, Moldovan, Shutska, Brot, si Agatunovic au ratat pe banda rulanta, iar antrenorul s-a vazut nevoit sa schimbe intreaga echipa. Cu Adespii, Esanu si Sandra, HC Dunarea a incercat si cu greu a reusit sa mai inscrie cateva goluri si sa spele din rusine.
In afara de loviturile de la 7m, HC Dunarea cu greu a mai inscris din pozitional, iar din contraatac au ratat in faza de 1-1 doar cu portarul.
Meciul se incheie cu o prima infrangere a echipei brailene, care a etalat la Baia Mare cea mai modesta aparare si cel mai slab atac, portarul Dobre fiind singura care a luptat pana in ultima secunda, 31-26.
Astfel fetele lui Ioan Baban primesc un dus rece si poate se trezesc la realitate pana sambata, 20 octombrie cand joaca in Cupa EHF.
HCM Baia Mare: Ghionea(8-3 din 7m), Buceschi(6), Tatar(6), Geiger(5), Pirvut(3), Rudics(3-1 din 7m)
HC Dunarea: Perianu(8-2 din 7m), Moldovan(4), Horjea(4-1 din 7m), Adespii(3-2 din 7m), Brot(3), Agatunovic(2), Kuridza(1), Barbos(1)
URL: http://www.infobraila.ro/?p=38291