vineri, 9 noiembrie 2012

Baban conduce Braila, dar e cu gandul la clasarea pe un loc cat mai sus a HCM-ului

Nu stim care sunt gandurile emeritului Ioan Baban, dar un lucru e cert, isi doreste ca echipa lui de suflet, HCM Baia Mare, sa ajunga cat mai sus. Cu toate ca este pe banca tehnica a Dunarii Braila de mai bine de un an, Ioan Baban lasa impresia ca este preocupat mai multe de activitatea baimarencelor decat de a dirija jocul brailencelor. Nu-i de condamnat faptul ca Baban este in continuare “alaturi” de echipa pe care a crescut-o, ci de faptul ca si astazi isi da cu parerea de jocul pe care baimarencele il fac, cu toate ca nimeni nu-l intreaba, in timp ce HC Dunarea trece printr-o periada grea de refacere.
Anul trecut, intr-o conferinta de presa Ioan Baban a declarat faptul ca si-a pus masina la bataie intr-un pariu, declarand ca e dispus sa piarda o masina de lux daca HCM Baia Mare nu termina in prima parte a clasamentului… Cum s-a facut, nu stim nici noi (sau cel putin nu vrem sa banuim), dar HCM a incheiat sezonul trecut in prima parte a clasamentului. Anul acesta Baban nu si-a mai pus masina la bataie, dar a preconizat faptul ca HCM va termina pe podium. Oare asa va fi!?
“Felicit echipa din Baia Mare pentru modul in care a jucat, a jucat foarte bine, victoria este meritata. Ma bucur ca si-au revenit dupa jocul de la Cluj. Parerea mea este ca Baia Mare intra in primele patru. Cum arata Baia Mare e acolo: la bataie la medalii”,  a declarat Ioan Baban dupa ce HC Dunarea a pierdut rusinos la Baia Mare.
Despre japca arbitrilor care au condus jocul si despre jocul slab al echipei sale nu a suflat nici un cuvintel…
URL: http://www.infobraila.ro/?p=38382