vineri, 9 noiembrie 2012

HC Dunarea intalneste HCM Roman pe teren propriu

* Ionela Goran se intoarce ca adversar la Braila *
Sambata, 27 octombrie, cu incepere de la orele 11.00, sala Polivalenta “Danubius” intalneste ocupanta locului sase din actualul clasament al Ligii Nationale de handbal feminin, HCM Roman.
Echipa din Roman vine cu un moral bun la Braila, dupa ce etapa trecuta a castigat puncte pretioase pe teren propriu, chiar impotriva vicecampioanei “U” Jolidon Cluj.
Cu echipa pe care o are astazi HCM Roman, cu jucatoare precum Paula Visan, care a fost desemnata cel mai bun portar la Campionatul Mondial Universitar de anul acesta din Brazilia, cu Raluca Agrigoroaie unul dintre pivotii echipei Nationale, cu revenirea a doua jucatoare la Roman si anume Paula Elena Paval si Claudia Mihaela Din, dar si cu unul dintre cei mai experimentati interi, Ionela Goran, HCM Roman ataca de la o etapa la alta pozitiile inalte din clasament.
Daca sezonul trecut, HC Dunarea nu a avut emotii la partida cu HCM Roman de acasa, conducand pe tot parcursul meciului si obtinand o victorie lejera in fata echipei adverse, astazi echipa din Roman isi doreste o clasare cat mai buna in clasament si vine la Braila sa castige. “Avem un meci greu acasa. HCM Roman s-a intarit si vine la Braila cu un moral bun, dupa ce au castigat in fata celor de la Jolidon Cluj. Vin odihnite, au avut o pauza de 10 zile, iar noi in aceasta perioada am avut de disputat doua meciuri importante in Cupa EHF. Avem echipa completa, si-au revenit si Esanu, Agatunovic si Barbos dar nu vreau sa risc cu ele. Am pregatit meciul si ne dorim ca dupa cele 60 de minute de joc, sa ne revina noua cele doua puncte”, a declarat antrenorul de la HC Dunarea Braila, Ioan Baban.
Partida din Sala Polivalenta “Danubius” dintre HC Dunarea Braila si HCM Roman va fi arbitrata de cuplul Din/Dinu din Bucuresti.
URL: http://www.infobraila.ro/?p=39217