vineri, 9 noiembrie 2012

“Vrem sa incheiem anul cu bine si cat mai sus in clasament!”


* HC Dunarea isi doreste ca pana la pauza de campionat sa castige toate meciurile *
HC Dunarea Braila a facut deplasarea la Bucuresti pentru meciul din etapa a VII-a, elevele lui Ioan Baban urmand ca astazi sa dispute partida impotriva echipei CSM Bucuresti, in Sala Rapid din capitala.
In momentul de fata, echipa braileana se afla pe podium, pe locul 3, cu 8 puncte, avand o singura infrangere, la Baia Mare din cele 5 meciuri disputate pana acum. Adversarul de astazi a HC Dunarea Braila, CSM Bucuresti ocupa locul locul 8 in clasamentul de pana acum, avand doua infrangeri din cele sase meciuri disputate.
Se anunta o deplasare grea pentru echipa antrenata de Ioan Baban, care isi doreste ca pana la pauza de campionat, din iarna, sa termine cat mai sus pe podium. “Ne dorim victoria la Bucuresti si cele doua puncte de acasa cu Craiova. Vrem sa incheiem anul cu bine si cat mai sus in clasament, dar pentru asta trebuie sa muncim mult in ambele meciuri. Astazi intalnim o echipa cu o aparare puternica dar sper ca linia de 9 metri a noastra sa fuctioneze la capacitate maxima. Am facut deplasarea de ieri la Bucuresti tocmai pentru a fi odihniti astazi. Fetele sunt la capacitate maxima si sper sa dea totul pe teren iar la final cele doua puncte sa ne revina. Luni avem meciul cu Craiova si nu o sa avem timp sa ne odihnim. Vrem sa terminam cu bine aceste doua meciuri din campionat fiindca apoi intalnim “tancul” rusesc. Plecam in Rusia si intalnim o echipa puternica. Pe 11 avem primul meci cu Krasnodar, iar o saptamana mai tarziu, pe 17 noiembrie, astept ca brailenii sa umple Sala Polivalenta “Danubius”, fiindca avem nevoie de spijinul lor la meciul cu Krasnodar de acasa. Sper sa fim victoriosi in cele patru meciuri pe care le mai avem de disputat anul acesta, si sa stam linistiti de sarbatori”, a declarat antrenorul de la HC Dunarea, Ioan Baban.
HC Dunarea Braila a facut deplasarea la Bucuresti inca de ieri de la orele 16.00, urmand ca astazi cu incepere de la orele 18.00 sa dispute partida din etapa a VII-a impotriva echipei CSM Bucuresti. Meciul din capitala va fi arbitrat de cuplu Barcan/Ciurea din Dolj.
Programul etapei a VII-a
CSM Ploiesti – Oltchim Rm.Valcea – 21-36
HC Danubius Galati  – ASC Corona 2010 Brasov
HCM Roman – HC Zalau
CSM Bucuresti – HC Dunarea Braila
SCM Craiova – Univ. Jolidon Cluj
HCM Baia Mare – Sta
Clasamentul provizoriu din data de 29.10.2012
1  Oltchim Rm.Valcea -12 puncte
2  HCM Baia Mare – 10 puncte
3  HC Dunarea Braila – 8 puncte
4  Univ. Jolidon Cluj – 8 puncte
5  ASC Corona 2010 Brasov – 6 puncte
6  HCM Roman – 6 puncte
7  HC Zalau – 4 puncte
8  CSM Bucuresti – 4 puncte
9  SCM Craiova – 3 puncte
10  CSM Ploiesti – 1 punct
11  HC Danubius Galati – 0 puncte
URL: http://www.infobraila.ro/?p=39641