luni, 5 noiembrie 2012

Liga Nationala de handbal feminin a ramas cu 11 echipe


* FRH a retras lotul de tineret al Romaniei din Liga Nationala

Dupa retragerea echipei Terom Iasi din Liga Nationala de handbal feminin, Consiliul de Administratie al FRH a anuntat introducerea Lotului de tineret al Romaniei in aceasta competitie. O saptamana mai tarziu, dupa ce lotul de tineret disputase deja doua partide, FRH a anuntat printr-un comunicat de presa retragerea Nationalei de tineret.
“Datorita refuzului si obstructiei cluburilor LPS Iasi, LPS Roman, Scoala 181 SPP Bucuresti, CSS 6 Bucuresti, LPS Bistrita si CSS 2 Baia Mare de a pune la dispozitia lotului de tineret NATIONAL – ROU sportivele nominalizate de catre FRH, pentru a participa in Liga Nationala feminina, in anul competitional 2012-2013, conform Hotararii Consiliului de Administratie al FRH din data de 31.08.2012, Comitetul Director al Federatiei Romane de Handbal a luat hotararea ca echipa Nationala ROU sa fie retrasa din Liga Feminina. In continuare, Liga Nationala Feminina se va desfasura doar cu 11 echipe”, se arata in comunicatul de la FRH.
Astfel, HC Dunarea Braila si HC Zalau, singurele echipe care au jucat impotriva lotului de tineret, pierd cele doua puncte castigate in confruntarile cu nationala.
URL: http://www.infobraila.ro/?p=35705