vineri, 9 noiembrie 2012

Meci greu in capitala

* CSM Bucuresti – HC Dunarea Braila *
Dupa ce au plecat cu trofeul de la Cupa Brailei si ne-au umilit pe teren propriu la ultimul meci de pregatire din cadrul competitiei “Cupa Brailei”, cand fetele antrenate de Ioan Baban au fost conduse inca din primul minut, echipa CSM Bucuresti vrea ca in aceasta etapa sa pastreze cele doua puncte puse in joc in capitala, insa brailencele se duc in capitala cu un singur gand si anume victoria.
In perioada de pauza, HC Dunarea Braila a participat la un meci de pregatire alaturi de echipa din capitala, pe care l-a pierdut. Atunci, cu doar opt jucatoare de camp si fara aportul pivotului, HC Dunarea a pierdut la scor meciul cu CSM-ul, care pe tot parcursul partidei a schimbat trei echipe. Dupa o prima repriza grea, echipa braileana era condusa la pauza cu 10 goluri, diferenta care parea de nerecuperat. In primul sfert de ora din cea de-a doua repriza, HC Dunarea a recuperat si s-a apropiat la un gol de echipa gazda insa a clacat pe final si a pierdut rusinos la 12 goluri. Astfel tabela de marcaj arata dupa 60 de minute 36-24 pentru CSM Bucuresti.
Istoria paridelor cu CSM Bucuresti este una sumbra, meciurile din capitala fiind cele mai dure din campionat. CSM Bucuresti este una din echipele romanesti care practica cea mai dura aparare, elevele lui Margulescu apeland de multe ori la tehnici nu prea sportive.
Pentru partida din capitala, atrenorul Ioan Baban a pregatit intens jocul, si cu toate ca HC Dunarea are o perioada foarte aglomerata, antrenorul spera ca la finalul meciul cu Bucuresti sa castige cele doua puncte.
“Avem un meci greu in capitala. Intalnim o echipa cu o aparare dura si imi e teama de accidentari. Abia si-au revenit fetele si imi e frica, ca in aceasta partida sa nu mai suferim alte accidentari. Mergem la Bucuresti sa ne jucam sansa si sa castigam insa stim cu totii ca CSM Bucuresti este o echipa experimentata care da totul si care se lasa greu invinsa mai ales pe teren propriu. E bine ca avem lotul complet si ca fetele sunt in forma maxima. Dupa partida din capitala avem meciul de acasa cu Craiova si dupa deplasarea la Krasnodar. Sunt partide grele si ne dorim sa terminam cu bine acesta perioada aglomerata”, a declarat antrenorul de la HC Dunarea, Ioan Baban
Miercuri, echipa HC Dunarea Braila pleaca spre Bucuresti acolo unde, joi, 1 noiembrie intalneste echipa CSM Bucuresti.
Se anunta un meci dificil in capitala, insa echipa braileana isi doreste ca cele doua puncte sa-i revina la finalul partidei.
Programul etapei a VII-a
In 29.10  CSM Ploiesti – Oltchim Rm.Valcea
In 31.10  HC Danubius Galati  – ASC Corona 2010 Brasov
HCM Roman – HC Zalau
CSM Bucuresti – HC Dunarea Braila
SCM Craiova – Univ. Jolidon Cluj
HCM Baia Mare  Sta
URL: http://www.infobraila.ro/?p=39431