vineri, 9 noiembrie 2012

Europa venim!

*HC Dunarea – WHC Biseri *
Dupa mai bine de doi ani de zile, sala Polivalenta Danubius gazduieste un meci de cupa europeana. HC Dunarea intalneste tanara echipa din Muntenegru, WHC Biseri, in runda a II-a din Cupa EHF. Sambata si duminica, incepand cu orele 11.00, iubitorii handbalului sunt asteptati la Sala Polivalenta Danubius sa sustina echipa in drumul sau greu catre Europa.
Cu toate ca intalnim o echipa tanara, majoritatea jucatoarelor fiind la echipa nationala de junioare din Muntenergu, antrenorul de la HC Dunarea nu subestimeaza acest joc si pregateste echipa pentru acesta partida, ca pentru o finala.
“Am vizionat una dintre partidele echipei Biseri, si am ramas surprins cand am vazut, ca in ciuda unei medii de varsta foarte mici, jucatoarele sunt destul de mature in joc. Se vede tehnica scolii sarbe de handbal. Stapanesc foarte bine jocul, chiar doua, trei sisteme de aparare, iar poarta chiar merge bine. Noi am inceput sa pregatim jocul, si muncim pentru a merge mai departe. Asteptam toti suporterii la cele doua partide, si sper ca Sala Polivalenta sa fie plina, pentru ca nu vezi in fiecare zi un meci de EHF. Vrem sa debutam cu dreptul in Cupa EHF, dar pe langa lupta care se va da in teren avem nevoie si de sprijinul publicului brailean”, a declarat antrenorul Dunarii Braila, Ioan Baban.
Echipa WHC Biseri ajunge maine la Braila si este posibil ca maine dupa amiaza sa faca si un antrenament in Sala polivalenta.
URL: http://www.infobraila.ro/?p=38627