vineri, 9 noiembrie 2012

Zi grea pentru sportul brailean!

Joi a fost una din zilele blestemate pentru fetele de la HC Dunarea Braila dar si pentru baietii de la echipa de fotbal CF Braila. Niciuna din cele doua echipe brailene nu a putut face fata gruparilor adverse pe care le-au intalnit.
HC Dunarea a clacat intr-un mod neasteptat, nici macar de antrenor, la Bucuresti, fiind ingenunchiata de elevele lui Margulescu. Antrenorul de la HC Dunarea nu se astepta la o evolutie atat de slaba din partea fetelor, iar daca etapa trecuta a laudat echipa si a zis ca a avut cea mai buna partida de pana acum, joi, HC Dunarea Braila a avut cea mai proasta repriza facuta vreodata.
La fotbal, pe langa orgoliile care au fost puse in joc, Braila si Galati fiind doua orase rivale, baietii lui Alin Panzaru nu au putut mai mult decat au aratat, adica un banal scor de neprezentare, 3-0.
In ambele meciuri atat la handbal cat si la volei, portarii au fost singurii care au jucat cu patima insa cum nu au fost ajutati de aparare si, la un momentdat au cedat si ei. La handbal, Pitzu Dobre a avut din nou o evolutie fantastica, insa linia de 9 metri, in special pivotul nu a ajutat ca meciul sa se castige. In timp ce la fotbal, Leu a avut din nou parada dupa parada, insa fundasii de la CF Braila au fost niste narionete pe terenul galatean.
In replica cele doua formatii vor sa spele rusinea de joi in meciurile de duminica si luni.
URL: http://www.infobraila.ro/?p=39773