vineri, 9 noiembrie 2012

EXCLUSIVITATE: HC Dunarea joaca ambele meciuri din Cupa EHF la Braila


* HC Dunarea – WHC Biseri se joaca pe 20 si 21 la sala Polivalenta *
Sala Polivalenta Danubius gazduieste in perioada 20-21 octombrie, meciurile din Cupa EHF, in care HC Dunarea Braila are ca adversar echipa din Muntenegru, WHC Biseri.
Dupa multe discutii, organizatorii au ajuns la comun acord si au hotarat ca cele doua manse sa se joace la Braila, lucru benefic pentru fetele noastre deoarece nu mai fac deplasarea lunga si obositoare in Muntenegru.
Ultima participare a echipei brailene in Cupa EHF a fost dupa sezonul 2009-2010, cand echipa a terminat pe locul cinci in Liga Nationala. Atunci HC Dunarea Braila a trecut in turul al-IV-lea, eliminand Femina Vise (Belgia) si Ormi Loux Patras (Grecia) castigand toate meciurile. In optimi echipa braileana a fost eliminata de Team Esbjerg.
Momentan exista posibilitatea ca meciurile din Liga Nationala sa se amane, HC Dunarea avand o deplasare destul de mare cu o saptamana inainte de disputarea celor doua meciuri din EHF, pe terenul echipei care ocupa acum locul 2, HCM Baia Mare. De asemenea in weekend-ul in care joaca Cupa EHF, HC Dunarea trebuia sa joace in Liga Nationala meciul din etapa a VI-a impotriva echipei HCM Roman, care sigur va fi amanat.
* Infruntam o echipa de tineret *
Din lotul echipei WHC Biseri fac parte foarte multe jucatoare de la echipa de tineret a Muntenegrului, printre acestea numarandu-se Aleksandra Djurkovic, Milica Kostic, Katarina Perovic, Jelena Despotovic, Bobana Klikovac, Marija Mugosa, Andjela Ivanovic, Olivera Vukcevic, Marija Kaludjerovic, Sladjana Perazic, Iva Recevic, Andjela Goranovic, media de varsta fiind de 17 ani. Practic, experienta jucatoarelor de la HC Dunarea ar trebui sa fie mult mai mare decat a junioarelor de la WHC Biseri si sa invinga fara probleme echipa din Muntenegru.
URL: http://www.infobraila.ro/?p=37097