vineri, 9 noiembrie 2012

Pentru meciul cu “Kuban” Krasnodar, HC Dunarea face deplasarea in Rusia

* EHF a stabilit datele pentru disputarea celor doua partide dintre “Kuban” Krasnodar si HC Dunarea Braila *
Dupa ce a castigat meciurile impotriva tinerelor jucatoare de la Biseri, HC Dunarea Braila intalneste in turul al III-a din Cupa EHF o echipa mult mai puternica si anume “Kuban” Krasnodar.
Cu un istoric impresionant in competitiile europene, mult mai experimentata echipa rusa, “Kuban” Krasnodar ocupa in acest moment locul 4 in clasamentul Ligii Nationale de handbal din Federatia Rusa.
Cu toate ca cei din conducerea clubului brailean au vrut sa joace ambele partide din turul III din Cupa EHF, la Braila, conducerea Krasnodarului au refuzat categoric acest lucru. Astfel, HC Dunarea Braila face deplasarea in Rusia pentru primul meci.
Partida dintre “Kuban” Krasnodar si HC Dunarea Braila se joaca la Krasnodar, duminica 11 noiembrie cu incepere de la orele 16.30, urmand ca o saptamana mai tarziu, respectiv sambata, 17 noiembrie, cu incepere de la orele 11.00 sa se dispute returul din Sala Polivalenta “Danubius”. “Noi am incercat sa jucam ambele partide la Braila asa cum am facut cu Biseri dar ei nu au acceptat. Se va juca turul la ei si returul la noi. Pentru asta incerc sa mut meciul cu Craiova, care normal trebuie sa se dispute pe 8 noiembrie, dar nu vom aveam cum sa jucam joi in Liga Nationala si apoi sa facem deplasarea in Rusia sa jucam in EHF. Eu incerc sa vorbesc la FRH, dar si cu cei de la Craiova si sa ajungem la comun acord sa jucam meciul ori mai devreme ori mai tarziu”, a declarat antrenorul de la HC Dunarea, Ioan Baban.
Pana la meciul din turul III din Cupa EHF, HC Dunarea Braila are de disputat meciurile din Liga Nationala cu HCM Roman si CSM Bucuresti.
URL: http://www.infobraila.ro/?p=39137